ECHIPAMENTE CAMERA CENTRALEI – coloane CT/distribuitoare

Material pentru cele mai severe solicitări

Conductele REHAU Rautitan PE-Xa sunt cunoscute pentru durabilitate,rezistență la coroziune și instalare ușoară.

INSTALARE FIABILĂ

RAUTITAN: Sistemul universal pentru incalzire

Ca sistem complet și flexibil, RAUTITAN este prima alegere pentru instalațiile moderne. Montaj impecabil, fiabilitate pe termen lung și instalare simplă. Sistem recunoscut și apreciat la nivel mondial.

Conducte flexibile sau rigide, cu rezerve ridicate de siguranță

Conducta universală RAUTIAN flex asigură o flexibilitate optimă – chiar și la temperaturi scăzute.

Dacă instalarea necesită conductă rezistentă la îndoire, se utilizează țeava RAUTITAN STABIL – conductă de legătură robustă aluminiu-polimeri.

Durata de viaţă până la 100 de ani

Lucrezi cu instalatori certificaţi REHAU, ceea ce îţi conferă GARANŢIE de 10 ani

ECHIPAMENTE CAMERA CENTRALEI – centrale in condensatie VIESSMANN < 49 kW

VITODENS 100-W si VITODENS 200-W ACM instant sau doar incalzire (ACM in combinatie cu boiler) Centrală termică în condensație pe gaz, putere termică nominală: 1,8 până la 49 kW


Cazane murale în condensație flexibile și eficiente cu schimbător de căldură

Reglaj comod prin intermediul unei aplicații mobile

Prin instalarea unui modul WLAN Vitoconnect 100 centrala Vitodens 200-W /222-W se conectează prin routerul local la internet și deservirea aparatului devine deosebit de confortabilă cu ajutorul unei aplicații mobile direct de pe smartphone sau tabletă. Aplicația ViCare oferă posibilitatea reglajului unei instalații cu un circuit de încălzire iar aplicația Vitotrol Plus poate regla până la 3 circuite.

Schimbător de căldură din oțel inoxidabil

Cazanele murale sunt echipate cu schimbătorul de căldură Inox-Radial și arzătorul cilindric radiant MatriX, ambele confecționate din oțel inoxidabil de înaltă calitate.

Centralele Vitodens consumă semnificativ mai puțină energie deoarece ele utilizează suplimentar căldura gazelor evacuate, tehnică ce asigură transformarea energiei în căldură într-o proporție de până la 98%, ceea ce încadrează aparatele acestea în clasă „A” de eficiență energetică. Aceasta se traduce în practică prin scăderea costurilor de încălzire și protejarea mediului înconjurător. În combinație cu o instalație solară, sistemul va fi încadrat în următoarea clasă de eficiență energetică „A+”.