SISTEMUL DE ÎNCĂLZIRE PRIN PARDOSEALĂ

O INVESTIȚIE CARE RENTEAZĂ

Sistemele de încălzire prin pardoseală reprezintă o premisă a confortului din propria locuință, a unei vieți plăcute şi agreabile. Vă oferim sisteme de înaltă calitate şi care corespund oricăror cerințe.

Costurile cu încalzirea pot fi reduse prin sistemul de încălzire în pardoseală, datorită temperaturii scăzute pe tur. În plus, temperatura spațiului ambiental poate fi redusă cu 1-2 °C obținandu-se acelaşi grad de confort. Per fiecare Grad Celsius, aceasta înseamnă o economisire suplimentară de aproximativ 6%. Pe lângă avantajele economice, se numară şi calitatea şi siguranța.

De aceea, toate produsele noastre sunt realizate din materiale de înaltă calitate, pe care poți conta.

Sistemul de încălzire prin pardoseală de la REHAU convinge nu numai prin economisirea de energie în timpul funcționării, ci şi prin calitatea premium conferită de un raport unic preț-performanță.

SISTEMUL DE ÎNCĂLZIRE RADIANTĂ

Firma noastră vă oferă căldură prin cele mai moderne sisteme de încălzire.

Datorită temperaturilor scăzute ale apei necesare pentru utilizare, economisim eficient energie. Motivul este următorul: datorită suprafețelor radiante mari se foloseşte apă caldă la o temperatură mai redusă pentru încălzirea spaţiului.

O temperature a agentului termic de doar 35 grd.C este suficientă pentru a genera o căldură plăcută. Şi în cazul răcirii, suprafaţa mare are ca efect o răcorire constantă a aerului, fără a cauza mişcări puternice, neplăcute de aer.

Acestea sunt motivele pentru care centralele termice în condensație sau pompele de căldură sunt surse ideale de încălzire, respectiv răcire.

SIGURANȚĂ PE TERMEN LUNG

Sistemul de încălzire radiantă REHAU oferă zeci de ani de încredere în casa familiei dumneavoastră. REHAU oferă, pe lângă confort şi căldură, economie de energie, siguranță şi calitate, prin cele peste 500 milioane de metri țeavă RAUTHERM S vânduți.

Țevile pentru încălzire radiantă REHAU sunt fabricate din materiale high-tech Pe-Xa reticulate sub înaltă presiune, care asigură etanşare absolută. Nu vă faceți griji pentru defecte sau scurgeri, acestea sunt de domeniul trecutului, mai ales acum când folosim tehnologia de îmbinare REHAU, dovedită ca eficientă în milioane de cazuri.

Peste 14 milioane mp de sisteme de încălzire prin pardoseală instalaţi în România*.

*conform statisticilor interne REHAU

TIPURI DE SISTEME DE INCALZIRE PRIN PARDOSEALA

Cod Denumire Premium Confort Basic
SERVICII
SRVPS Proiectare de specialitate (Optional, contracost)
SRVMPI Management de proiect instalatii *
SRVDE Desen de executie
PRODUSE
11361401500 Teava Rehau Rautherm-S tip PeX-a 17x2,0 (cu memoria formei)
11371401050 Tub de protectie Rehau pentru teava 16/17
12278291001 Placa cu nuturi Rehau Varionova 30-2 mm premium (cu izolare fonica)
12051591001 Placa cu nuturi Rehau Varionova 11 mm premium (cu izolare fonica)
13177621001 Placa tacker Rehau Basic EPS70
12392031001 Punte cu nuturi Varionova
12402211002 Ac Tacker Rehau 14-17
12644111002 Banda perimetrala Rehau profilata 10 mm cu adeziv
12562441002 Banda perimetrala Rehau standard 8 mm
12563741003 Aditiv de sapa Rehau tip P
12081221001 Set robineti Rehau 1" pentru distribuitor AG inox drept
13152241001 Set robineti Rehau 1" pentru distribuitor AG inox colt
12506071002 Racord demontabil Rehau Rautherm-S 17-3/4"
12393331001 Curba conducatoare Rehau 16/17 90 grd poliamida
in functie de model Distribuitor Rehau HKV-D AG inox
in functie de model Cutie distribuitor basic tip SP 110
in functie de model Cutie distribuitor premium Rehau UP110

AUTOMATIZARE SISTEMUL DE ÎNCĂLZIRE CONFORT

SISTEMUL NEA - CĂLDURĂ ȘI RĂCOARE, PE CARE LE SIMȚIȚI, DAR NU LE VEDEȚI

Pentru un design perfect, adaptat unei camere de locuit incălzirea/răcirea radiantă REHAU iese în evidență, în special prin faptul că dispare în pardoseala, în perete sau în tavan. Astfel, veți avea mai mult spațiu pentru mobilă, sunt deschise noi oportunități de design sau spațiul de locuit este lăsat pur şi simplu liber. Singurul lucru pe care îl vedeți din sistemul dumneavoastră de răcire este un termostat modern, cu un design plăcut.

Design

Seria NEA oferă termostate sofisticate din punct de vedere optic si digital pentru încălzirea și/sau răcirea suprafețelor. Temperatura dorită se reglează cu ajutorul a trei taste și este transmisă automat sistemului. Datorită adâncimii reduse de numai 25 mm și a designului clar, modelele devin elemente complementare de design în spațiile moderne de locuit. Modelele NEA au afisaj LCD cu lumină de fundal albă.

Temperatura ideală în casă în doar 30 minute de la pornirea sistemului

Economie de energie de până la 450 € anual*

* calculat în funcţie de consumul mediu anual de păcură, fără pregătirea apei calde, într-o casă unifamilială nerenovată, cu suprafaţa de 160-m2, din anul 1977, în valoare de 3.200 l la 0,70 €/l.

AUTOMATIZARE SISTEMUL DE ÎNCĂLZIRE PREMIUM

NEA SMART

Termostat pentru încaperi individuale cu Smart Temperature Control. Constructie noua sau renovare: Termostatul inovator pentru încaperi individuale Nea Smart permite accesul mobil pe internet.

Disponibil în varianta radio sau cu cablu, pentru flexibilitate maxima.

Design

Nea Smart este impresionant și din punct de vedere estetic. Prin designul modern, cu linii clasice, realizat din material plastic rezistent la zgârieturi pentru o durabilitate maxima, se integreaza în orice tip de spațiu fara a ieș¬i în evidența, datorita formei sale plate.

Confort in utilizare

Pentru utilizarea Smart Temperature Control, Nea Smart este pur și simplu integrată într-o reţea locală deja existentă. Interfaţa de browser extrem de intuitivă permite accesul la toate setările și funcţiile sistemului indiferent de dispozitiv, de pe PC, laptop sau smartphone - în orice moment, din orice loc și desigur, fără salvarea datelor cu caracter personal. Astfel operarea, programarea, reglarea și monitorizarea în funcţie de spaţiu devin o simplă joacă de copii.